Στραπατσάδα (καγιανάς)
Υλικά
- ώριμες ντομάτες
- αυγά
- ελαιόλαδο
- τρίμματα φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- πιπεριά

Εκτέλεση
Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, χωρίς λιπαρή ουσία, αφήνουμε τις ντομάτες για περίπου 10΄ ώστε να τραβήξουν όλα τα υγρά τους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι, πιπέρι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές. Προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις ντομάτες με το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε, διαλύοντας το μείγμα, και σιγοψήνουμε σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά.