Σε ένα μπώλ κοσκινίζουμε το αλεύρι, κάνουμε μια λακούβα, προσθέτουμε την ζάχαρη, την μαγιά και 100 ml. χλιαρό νερό.
Ανακατεύουμε ελαφρά τα υλικά που προσθέσαμε στο μπωλ. Διαλύουμε σε 120 ml. νερό το αλάτι και το προσθέτουμε σταδιακά ενώ ζυμώνουμε. Θα ζυμώσουμε καλά την ζύμη ...
Μετά βάζουμε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψάκι και την αφήνουμε μέχρι να φουσκώσει..
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C Κελσίου και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C Κελσίου και άλλα 8-10 στους 200°C Κελσίου.