Ψαρόσουπα...

Υλικά

  • 1 κιλό φρέσκο ή 500γρ. κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο, χοντροκομμένο
  • 2 καρότα μικρά σε ροδέλες
  • σέλινο
  • 3 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο και τις πατάτες.
Σκεπάζετε με νερό και αλατίζετε. Μετρήστε τα άτομα και υπολογίστε 1 βαθύ πιάτο νερό για τον καθένα συν ένα για την κατσαρόλα. Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα. Προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 10 λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε