Πατσάς από χοιρινό κεφάλι


ΥΛΙΚΑ:

1 μικρό κεφάλι γουρουνιού 
νερό

1 ολόκληρο σκόρδο
ξύδι
αλάτι και πιπέρια ,μαύρο - κόκκινο - άσπρο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Παίρνουμε ένα μικρό κεφάλι από γουρουνάκι και το πλένουμε καλά, το βάζουμε μέσα σε νερό μία ολόκληρη νύχτα για να βγει όλο το αίμα. Στη συνέχεια το βάζουμε ένα νερό να βράσει και το πετάμε. Στο δεύτερο νερό το αφήνουμε να βράσει, βάζουμε μέσα σκόρδο και λίγο ξύδι, το αφήνουμε να βράσει καλά. Το ξεκοκαλίζουμε σε μικρά κομματάκια και αν χρειαστεί νερό συμπληρώνουμε, βάζουμε αλάτι και τα πιπέρια και το βράζουμε λίγο ακόμη. 

Ο πατσάς είναι έτοιμος.  Καλή επιτυχία.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ


Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε