Παγωμένη κρέμα μπανάνα-σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ
2 Ώριμες μπανάνες
2 Μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα (τύπου μερέντα)

Εκτέλεση
1 Κόψτε τις μπανάνες σε κομμάτια και τοποθετήστε τις στην κατάψυξη.
2 Αφήστε τις να παγώσουν για 2 ώρες.
3 Μόλις τις βγάλετε από την κατάψυξη, ρίξτε τις στο μούλτι και χτυπήστε τις (περίπου για 1 λεπτό) μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
4 Ύστερα προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα (τύπου μερέντα) και χτυπήστε για λίγο ακόμα το μείγμα στο μούλτι.
5 Βάλτε το μείγμα σε μπολάκια και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για περίπου 5 λεπτά ... και ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ.