Παγωμένη κρέμα μπανάνα-σοκολάτα


ΥΛΙΚΑ

2  Ώριμες μπανάνες
2  Μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα (τύπου μερέντα)

Εκτέλεση

1  Κόψτε τις μπανάνες σε κομμάτια και τοποθετήστε τις στην κατάψυξη.

Αφήστε τις να παγώσουν για 2 ώρες.

3  Μόλις τις βγάλετε από την κατάψυξη, ρίξτε τις στο μούλτι και χτυπήστε τις (περίπου για 1 λεπτό) μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.

Ύστερα προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα (τύπου μερέντα) και χτυπήστε για λίγο ακόμα το μείγμα στο μούλτι.

Βάλτε το μείγμα σε μπολάκια και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για περίπου 5 λεπτά ...   και ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε