Μοσχαράκι σούπα με λαχανικά!
Υλικά
- 1 κιλό ψαχνό βοδινό κύβους,
- ελαιόλαδο,
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα
- 3-4 μικρά καρότα ξκομμένα σε ροδέλες,
- 2 κλωνάρια σέλινο ή μαϊντανό
- 3-4 μέτριες πατάτες ή 5-6 μικρές,
- 1 κουταλιά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι (ή 1 κοφτό κουταλάκι ξηρό θυμάρι ή ρίγανη),
- αλάτι, μπόλικο φρεσκοτριμμένο
- πιπέρι.

Βήματα
Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας!Προσθέτουμε το κρεμμύδι,τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε το νερό και το αλατοπίπερο με το θυμάρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα,μέχρι να μαλακώσει το κρέας.Μετά προσθέτουμε και τις πατάτες και όσο νερό χρειαστεί για να μη στεγνώσει η σούπα και συνεχίζετε το βράσιμο με σκεπασμένη την κατσαρόλα για ½ περίπου ώρα.