Μοσχαράκι σούπα με λαχανικά!


Υλικά

  • 1 κιλό ψαχνό βοδινό κύβους,
  • ελαιόλαδο,
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα
  • 3-4 μικρά καρότα ξκομμένα σε ροδέλες,
  • 2 κλωνάρια σέλινο ή μαϊντανό 
  • 3-4 μέτριες πατάτες ή 5-6 μικρές,
  • 1 κουταλιά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι (ή 1 κοφτό κουταλάκι ξηρό θυμάρι ή ρίγανη),
  • αλάτι, μπόλικο φρεσκοτριμμένο
  • πιπέρι.

Βήματα


Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας!Προσθέτουμε το κρεμμύδι,τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε το νερό και το αλατοπίπερο με το θυμάρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα,μέχρι να μαλακώσει το κρέας.Μετά προσθέτουμε και τις πατάτες και όσο νερό χρειαστεί για να μη στεγνώσει η σούπα και συνεχίζετε το βράσιμο με σκεπασμένη την κατσαρόλα για ½ περίπου ώρα. 
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε