Κουλουράκια βουτύρου και κακάο!
Υλικά
• 4½ φλυτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη
• 250 γραμ. βούτυρο αγελάδος
• 3 αυγά
• 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
• 1 βανίλια
3-4 κουταλιές κακάο

Εκτέλεση:
'Ολα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου!
Χτυπάμε καλά την ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι ν᾿ ασπρίσει και ν᾿ αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τ᾿ αυγά, τη βανίλια, το μπέικιν και 5 το αλεύρι λίγο-λίγο.Κάνουμε τη ζύμη εύπλαστη και μαλακή.Όταν είναι έτοιμη , τη χωρίζουμε στα δύο και στο ένα μέρος προσθέτουμε ζυμώνοντας 3-4 κουταλιές κακάο,Αφού τα "πλέξουμε" τα τοποθετούμε πάνω σε βουτυρωμένα ταψιά και α τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, με αντιστάσεις, για 20' περίπου, μέχρι να ροδίσουν