Κοτόπουλο γεμιστό - σούπα!
Υλικά:
1 ξερό κρεμμύδι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
250γρ. ρύζι (καρολίνα ή γλασέ)
500γρ. εντόσθια κοτόπουλου
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι
1 κοτόπουλο (1.500-1.600 γρ.)
1/2 κιλό σπανάκι
1 ματσάκι λάπαθα
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
Λίγες τσουκνίδες
Λίγο δυόσμο
Αυγό και λεμόνι για το αυγολέμονο

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Βράζουμε για λίγο τα εντόσθια,τα ξεπλένουμε και τα κόβουμε και αυτά σε μικρά κομμάτια.
Σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι και προσθέτουμε και τα εντόσθια....σοτάρουμε και αυτά.Μετά βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα σοτάρουμε!Μόλις μαραθούν προσθέτουμε τα μυρωδικά και 3 κούπες νερό.Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει.Το κατεβάζουμε από τη φωτιά όταν έχει πιει όλο το νερό και έχει βράσει το ρύζι.
Με την γέμιση ...γεμίζουμε το κοτόπουλο και το ράβουμε.(Κρατάμε λίγη από τη γέμιση για να την ρίξουμε στην σούπα)
Βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το γεμιστό κοτόπουλο και το σοτάρουμε.Μετά προσθέτουμε 1,5 λίτρο νερό και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά περίπου 1 ώρα.
Ένα τέταρτο πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά , ρίχνουμε την γέμιση που είχαμε κρατήσει.
Κάνουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε σιγά-σιγά αφού βγάλουμε το κοτόπουλο σε μια πιατέλα και αφού κρυώσει λίγο η σούπα μας.