ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ:
- 4 κολοκύθια μέτρια
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- δυόσμο ψιλοκομμένο
- μαϊντανό ψιλοκομμέν
- 2 αυγά χτυπημένα
- κεφαλοτύρι τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κ.σ γεμάτες αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε τα κολοκύθια, τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε σουρωτήρι. Πασπαλίζουμε με αλάτι και τ' αφήνουμε για 10΄. Τα στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Τα βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, δυόσμο, μαϊντανό, τα χτυπημένα αυγά και το κεφαλοτύρι, πιπέρι και λίγο αλάτι,. Τ' ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλι και λίγο λίγο προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό που γυρίζοντας πέφτει απ' το κουτάλι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τους βγάζουμε και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν. Μετά τους σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι από πάνω !