Γλυκό του κουταλιού καρότο

Πληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...


Υλικά

  • 300 γρ. ‏καρότο, πλυμένο και καθαρισμένο
  • 300 γρ. ‏ζάχαρη
  • 1 ‏λεμόνι, το ξύσμα του

Εκτέλεση

1.Κόβετε το καρότο σε λεπτές λωρίδες με το «μαντολίνο» (το ειδικό εργαλείο κοπής λαχανικών) ή το τρίβετε στον τρίφτη στις μεγάλες τρύπες.

2.Το βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και το ξύσμα και τα τοποθετείτε σε χαμηλή φωτιά.

3.Ανακατεύετε και όταν η ζάχαρη αρχίσει να λιώνει και να δημιουργείται σιρόπι, αφήνετε για 10 λεπτά περίπου να βράσει.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε