Γλυκάκια με ινδοκάρυδο


Συστατικά

  • 250 γρ. ινδοκάρυδο
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα

  • ινδοκάρυδο
  • κουβερτούρα λιωμένη
  • τρούφα σοκολάτας και χρωματιστή τρούφα

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από το λεμόνι, το εκχύλισμα βανίλιας, αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα για να σφίξει το μείγμα.
  • Χωρίζουμε σε κομμάτια και πλάθουμε σε μπαστουνάκια. 
  • Τα υλίγουμε το κάθε ένα με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
  • Ξετυλίγουμε και βουτάμε το κάθε γλύκισμα  στο ινδοκάρυδο ,στην κουβερτούρα και στα στις τρούφες.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε