Γλυκάκια με ινδοκάρυδο
Συστατικά
- 250 γρ. ινδοκάρυδο
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα
- ινδοκάρυδο
- κουβερτούρα λιωμένη
- τρούφα σοκολάτας και χρωματιστή τρούφα

Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από το λεμόνι, το εκχύλισμα βανίλιας, αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα για να σφίξει το μείγμα.
- Χωρίζουμε σε κομμάτια και πλάθουμε σε μπαστουνάκια.
- Τα υλίγουμε το κάθε ένα με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
- Ξετυλίγουμε και βουτάμε το κάθε γλύκισμα στο ινδοκάρυδο ,στην κουβερτούρα και στα στις τρούφες.